Eden Welcome Center

Custom Clouds

Interior designers sought a nautical-themed acoustic solution that would improve the soundscape of the entrance hall at Eden Welcome Center.

Custom wave baffles were suspended from the ceiling in clusters. The designers selected the baffles in colors Denim and White to reflect the surf which surrounds the building. “Acoufelt products gave us the opportunity to use suspended baffle shapes that would improve the interior acoustics, as well as add a level of softness and movement to enchantingly draws users through the hallway” said Amy Smedley, Director at Studio S2 Architects.

Related Projects

Panels and Screens

Castlereagh Street Suite

Wall

Panels and Screens

Fern Bay Public School

Ceiling, Wall

Panels and Screens

Bank of America

Custom, Wall

Panels and Screens

Pophouse

Wall