Light Field Lab

QuietPrint™

Custom acoustic shapes create a spectacular feature wall while simultaneously removing unwanted noise along the corridor in their Silicon Valley headquarters.

Interior designer, Deb Longua-Zamero of DLZ | INTERIORS in collaboration with Client, Jeff Barnes, created a visual playground for Light Field Lab’s new San Jose office space, selecting Acoufelt to create custom acoustic Shapes for their spectacular corridor feature wall.

The refurbished headquarters of Silicon Valley’s shiniest Light Field Lab a venture capital backed tech company specializing in holographic technology, has been transformed into what the designer describe as “an innovative workplace environment, incorporating light, reflectivity, texture and depth perception”.

Related Projects

Baffles

Keller Williams

Ceiling, Wall

Panels and Screens

Acoufelt US Experience Center

Ceiling, Custom, Wall

Panels and Screens

Castlereagh Street Suite

Wall

Panels and Screens

Fern Bay Public School

Ceiling, Wall